Brits har plassert Italia som det verste landet å kjøre inn på grunn av sin kombinasjon av et farlig veinett og raske sjåfører, ifølge en ny studie.
Italienernes blanding av Twisty Cliff Top Roads så vel som travle bysentre, så vel som deres antikviteter bak hjulet streik frykter i britiske bilister mer enn noen form for annen nasjon.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

En forskningsstudie av 2000 sjåfører som har forsøkt å navigere i utlandets veier, oppdaget at det bootformede landet er det verste for britiske bilister siden uberegnelige sjåfører, travle bysentre så vel som dårlige veier.
I følge forskningsstudien fra Carrentals.co.uk er italienerne mest skyldige i dodging av Lane, uforklarlig hooting samt fartsovertredelse. Til tross for Brits ‘frykt for Italia, har undersøkelsen imidlertid utsatt flere mennesker virkelig hatt uhell i Spania. I mellomtiden er det tenkt å kjøre i Tyskland.
“Kjører på feil side av veien” enorm bekymring for briter i utlandet
En sak som står overfor alle sjåfører, uavhengig av landet så vel som rangerer som topp bekymring for Brits Abroad kjører på feil side av veien. De forskjellige reglene så vel som uvanlige vegindikasjoner angår på samme måte sjåfører.
Carrentals.co.uk uttalte at en av syv briter er inkludert i en biler og lastebilulykke i utlandet – enten det er i Europa, USA eller Kina – samt ytterligere 15 prosent har hatt i nærheten av miss på verdensomspennende veier.
Et lignende antall har blitt trukket over av myndigheter mens de er i utlandet med en fjerdedel av disse for drikkekjøring. Imidlertid gikk en av seks så langt som å si at de fremdeles ikke forstår hvorfor de ble trukket over.
Gareth Robinson, administrerende direktør for Carrentals.co.uk, sa: “Å kjøre utenland å overveie.
“Mange bilister som går på ferien tror bare det er en situasjon med å hoppe i bilene og lastebilen i tillegg til å kjøre på den” gale “siden av veien, men det er mye mer å vurdere.
Har du hatt noen form for nære telefonsamtaler eller dårlige opplevelser mens du kjørte i utlandet? Tror du utenlandske sjåfører er mye bedre enn de i Storbritannia? Fortell oss i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a Reply

Your email address will not be published.