Den ansiktsløftede Ford Focus vil dukke opp i showrooms i november, med mye mer teknisk, nye drivlinjer samt en forbedret hytte, med kostnader når de igjen starter på £ 13.995 .
A six-strong trim variety is similarly brought over, however now consists of studio (£13,995), style (£16,795 – £17,995), Zetec (£18,295 – £19,495), Zetec S (£20,045 – £20,745), Titanium (£ 19,795 – £ 20,995) samt Titanium X (£ 21,795 – £ 22,995). Style erstatter utgående kantspesifikasjon, samt ser en moderat base kostnadsøkning, og det samme gjør midt-spec zetec så vel som zetec s, men både titan og titanium x utgifter £ 100 mindre enn de nåværende ekvivalenter.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

• Finest hatchbacks å kjøpe
En eiendomsvariant tilbys på samme måte i stiltrim så vel som over, så vel som – bortsett fra dets mye grunnleggende skikkelse, så vel som to høyere spesifikasjoner – koster £ 1100 mye mer enn den tilsvarende hatchback -modellen.
Visuelle høydepunkter inkluderer den nye utseendet på fronten, totalt med forlengede tåkelykter, nedslitte frontlykter samt en Aston Martin-lignende trapezoidal gitter. På innsiden har Ford jobbet vanskelig med kvalitet, oppdatert midtkonsollen ved å eliminere Fiddly-knappene til fordel for en åtte-tommers berøringsskjerm, sammen med redesignede Air-Con-kontroller samt et nytt tre-ekskløkt multifunksjonsratt.
Når det gjelder teknologi, i tillegg til den nåværende sikkerheten så vel som Comfort Kit, er den primære modifiseringen den valgfrie vinkelrett parkering, et håndfritt parkeringssystem som fungerer som den eksisterende Active Park Assist. Ved å trykke på en knapp, kan ultralydsensorer nå finne i tillegg til å styre bilen inn i en kjøretøyparkbukta, slik at bilisten skal administrere gasspedalen så vel som brems.

Leave a Reply

Your email address will not be published.