Goodwood Celebration of Speed ​​er satt til å markere 20 -årsjubileum i stil i år, med en av de største samlingene av biler og lastebiler fra fortiden, så vel som i dag for å gjøre metoden sin opp på The Hillclimb fra 12. til 14. juli.
Porsche skal feire 50 år av sine 911 med skjermer av noen få av de mest kjente versjonene på rally -banen, Hillclimb så vel som i Cartier Style et Luxe Concours. Den store skulpturen utenfor Goodwood-hjemmet i år vil også være 911-inspirert.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Det vil også være mye action på Hillclimb, takket være en begivenhet på 90 år med Le Mans 24 timer i tillegg til 60 år av verdensmesterskapet for sportsbiler. Gjestene kan forvente å se historikk som Jaguar D-Type, Mercedes 300SLR, Porsche 962 sammen med mer moderne vinnere som de dieseldrevne Audi R18-prototypene.
Formel 1 -fans vil ikke bli skuffet, med syv lag som allerede bekrefter at de vil være på showet. Ferrari, Red Bull, Mercedes, Lotus, Caterham, Marussia samt McLaren vil alle ha sine racerbiler og lastebiler på skjermen i tillegg til å kjøre opp bakken.
Det vil også være et helt tak i biler og lastebiler som debuterer på feiringen av hastighet, inkludert den etterlengtede Alfa Romeo 4C, Audi RS6, Toyota GT86 Roadster, Porsche Panamera E-Hybrid, Skoda Octavia VRS så vel som Lexus er. McLarens nye P1 Hypercar vil også være på festivalen, sammen med Bloodhound SSC Land Speed ​​Record -bilen, som håper å bryte med 1000 mph -barrieren. Peugeot er også satt til å tilby besøkende en penger kan ikke kjøpe Passanger -tur i Onyx Idea -bilen.
Det er også 40-årsjubileet for verdensmesterskapet i år, så Goodwood vil ha et spesielt langvarig rally-kurs, med en av hvert eneste mesterskapsvinnende biler og lastebil fra hvert år.
Siden introduksjonen fra 1993 – der 25 000 mennesker gikk til – har Goodwood -feiringen av hastigheten vokst umåtelig, med besøkende nå toppet på 150 000. I tillegg til den tradisjonelle festivalen, som går fra fredag ​​12. juli til søndag 14, vil det på samme måte være et Moving Motor Show torsdag 11. juli, og tilbyr besøkende testkjøringer på alle kjøretøyer. I tillegg til dette har RAC inngått et samarbeid med den britiske produsenten Ariel, i tillegg til å holde en konkurranse der en heldig besøkende vil drive hus en superladet 3,5-liters Ariel-atom til en verdi av £ 34.000.

Billetter til årets Goodwood Celebration of Speed ​​kan kjøpes via www.goodwood.co.uk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.