Le Mans 2014 Resultater: Audi har sikret seg første og andre i 2014 Le Mans 24 timer, med#2-bilen drevet av Marcel Fassler, Benoit Treluyer og Andre Lotterer vinner foran bilen som ble drevet av Tom Kristensen, Marc Gene og Lucas di Grassi.
Resultatet fra Le Mans 24 timer i 2014 markerer Audis 13. seier på 15 år på LA Sarthe Circuit, og det er også den tredje Le Mans -seieren for Fassler/Treluyer/Lotterer Trio.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Toyota nr. 7 som ble drevet av Anthony Davidson, Nicolas Lapierre og Sebastien Buemi, tok det siste skrittet på pallen etter en vanskelig helg, som så bilen praktisk talt trakk seg etter en ulykke under våte forhold.
Verken Porsche 919 hybrid scoret poeng på den Stuttgart-baserte produsentens Le Mans returnerer. #20 Webber/Hartley/Bernhard Automobile så ut til å være på for et podium, men bremset på slutten av den 22. timen og trakk seg til slutt i gropene. Søsteren Automobile endte på 11. plass etter enda flere vanskeligheter med et girkasseproblem, og den ble tvunget inn i garasjen for reparasjoner. Imidlertid klarte den å komme tilbake til banen i sluttfasen av løpet for å se det rutete flagget.
Zytek Nissan tok klasseutmerkelser i LMP2 -kategorien med Storbritannias Oliver Turvey bak rattet, og endte på femteplass av alle 54 løpere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.