Vauxhall-Opels administrerende direktør har bekreftet at selskapet planlegger en etterfølger av den sakte salg å koste rundt £ 7.000. Sjefer har tidligere fortalt oss at det vil være merket Viva.
Opel-sjef Karl-Thomas, som ble kunngjort i en serie offisielle tweets, sa at de nye modellene vil utgjøre ‘en del av [Opel’s] enorme produktoffensiv-med 27 nye kjøretøyer i tidsrammen 2014-2018’. Den første av disse nye modellene – den sterkt reviderte Corsa Supermini – debuterte tidligere i juli 2014.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

På elbiler så det ut til at Neumann var uberørt av glatte resultater for den bensinelektriske Vauxhall/Opel Ampera, som vil bli avviklet i 2015. Til tross for at bare 332 Amperas ble solgt over Europa i løpet av de første fem månedene av 2014, tweetet Neumann: ‘Vi Se elektrisk mobilitet som en viktig del av morgendagens mobilitet, og vi vil fortsette å redusere kostnadene og levere prisgunstighet. ‘For tiden er den billigste Vauxhall Ampera-modellen for £ 28.750, etter at regjeringen i regjeringen for plug-in-biler har vært på £ 5000 for plug-in-biler har vært trukket.
Det er foreløpig ikke klart om Vauxhall-Opels Ampera-etterfølger vil være en ren elbil, som Nissan Leaf, eller en annen EV-utvendig EV supplert med en bensinmotor. Neumann gikk bare så langt som å si: ‘Etter eventuell utkjøring av den nåværende generasjonen Ampera, vil vi introdusere et etterfølgerprodukt i det elektriske kjøretøysegmentet.’
I mellomtiden sank Opel-sjefen ryktene om at Opel ville gyte et komplett lavbudsjettområde for å bekjempe Dacia og Datsun. ‘Opel vil ikke bevege seg inn i lavbudsjett-segmentet’, avklarte Neumann. “Vi vil overlate dette til andre!”
Imidlertid lovet Neumann at det ville være en ny inngangsmodell, som avslørt av Auto Express i en verden eksklusiv i juni 2014. Den nye Viva vil være basert på neste gen Chevrolet Spark fra andre steder i GM-stallen. Vauxhall hadde til hensikt å prise bilen fra £ 6995, selv om Opels administrerende direktør beroliget ‘[det er] ingen budsjettbil, men en ekte Opel, [med] kvalitet, innovasjon, [og tysk prosjektering]!”
Forvent at den nye Viva vil motta GMs nye tresylindrede turbo-motorer, og skyte for under 100 g/km CO2-utslipp og en offisiell økonomi på 70 mpg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.