Nissan GT-R Nismo kan ha stjålet overskriftene, men Nissan har ikke forsømt regimet for kontinuerlig utvikling av standard GT-R.
GT-R 2014-modellen er i salg i hjemmemarkedet i Japan 2. desember, med andre markeder lagt til senere. Nissan har ikke bekreftet om kostnadene vil stige fra dagens startpris på £ 76.610.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Denne gangen hevder Nissan at den siste GT-R “tilbyr jevnere turkomfort, mer foredling og referansepunkt og finish, i ånden til en stor‘ GT ’, mens han leverer fantastisk ytelse og veiholding.”
Og for å gjøre dette, har selskapet forbedret den elektroniske kontrollen av støtdemperventilene og endret fjærhastigheten foran for å sikre at dekkene alltid holder seg i kontakt med veien, selv på røffe overflater.
Den oppgraderte GT-R får også Dunlop SP Sport Maxx GT 600 DSST CTT-dekk som standard, som har stivere sidevegger for å forbedre styringsresponsen når du hjørner hardt. Nissan hevder at bremsene også er blitt kalibrert for en mer lineær respons i langsommere hastigheter, mens styringen er blitt gjeninnstilt for å gjøre lave hastighets manøvrering lettere.
Nissan tilbyr nå et valgfritt karbonfiber bakvinge og oppstartslokk, som firmaet hevder kutter vekt med halvparten sammenlignet med standardartiklene. Alle biler drar også fordel av adaptive LED-frontlykter, som Nissan hevder forbedrer synlighet med lite lys sammenlignet med de nåværende enhetene.
Hovedlyktene har også S-formede lys med lav bjelke, som Nissan hevder ser ut som lynbolter, mens de sirkulære halelysene får mer særegne LED-ringer rundt ytterkantene.
De endelige justeringene er en ny utvendig farge – gullflak rød perle – som har mikroskopisk gullfarget glassflak tilført rød maling, og et nytt blekt elfenben interiør trimfarge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.