Raison d’être fra et hvilket -Klasse. Pakken med Brabus -motor- og stylingoppgraderinger er utviklet for å øke ytelsen og understreke den ekstra styrken ved å gi bilen mye mer aggressivt utseende.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Hoved blant de nye alternativene for den øverste enden E350D er D6 S -pakken, som kan monteres på under en time for å presse ytterligere 50 hk ut av turbodieselmotoren, samt en ekstra 100nm dreiemoment.
• Beste ytelsesbiler å kjøpe nå
Denne ekstra stansen leveres mellom 1.600 og 2.400 o / min, og barberer to tideler av standarden 0-62 mph tid på 5,9 sekunder. Selv om Brabus -modifikasjonene gjør E350D raskere utenfor linjen, forblir den elektroniske begrenseren satt, så toppfarten forblir på 155 mph.
8

For eiere av mellomklassen E220D vil Brabus D3-modul løfte effektutgangen med en beskjeden 27bhp, mens B20-pakken vil gi inngangsnivå E200s firesylindrede bensin en enda mer 40 hk å leke med.
Brabus -brosjyren strekker seg utover strømoppgraderinger, med et utvalg av tilpassede legeringshjul fra 18 til 21 tommer. I den siste enden av det spekteret vil de også passe dekk med høy ytelse fra Continental, Pirelli eller Yokohama, med 255/30 ZR21s ved forakselen og 295/25 ZR21s bak. Kunder har også muligheten til å senke kjørehøyden med 30 mm, men bare på modeller som er utstyrt med luftfjæring.
Styling Wise, Brabus har gitt sedanen mye mer teft med “skreddersydde aerodynamiske forbedringssett” klar til å passe W 213s front- og bakstøtfangere. Tilsetningen av spoilere i begge ender er ment å forbedre håndteringen i høy hastighet, i tillegg til at bilen ser mye mer særegen ut.
En tre-finnet bakdiffusor vil også bidra til å få E-klassen til å stå fra hverandre på veien, og det samme gjelder kvartetten av krombelagte halerør som passer pent hver side.
Eksosklaffene kan kontrolleres aktivt på AMG E43 -modellen, slik at en nyttig “komme hjem” -modus for stille områder og en høyere, sporty setting for alt annet.

Interiøret har heller ikke sluppet unna Brabus -behandlingen, med rustfrie skvetter som er vert for en bakgrunnsbelyst Brabus -logo for de som føler seg tilbøyelige til å forlate passasjerer i ingen tvil om eksklusiviteten på turen.
Og Brabus vil også gjenopplive interiøret i et holdbart, mastik-belagt Alcantara Leather, som de sier er tilgjengelig “i en hvilken som helst ønsket farge”. Valget er ditt … tilbudt at du har budsjett å matche.
Vil du velge en standard E-klasse eller en hardcore Brabus-versjon? Gi oss beskjed i kommentarene …

Leave a Reply

Your email address will not be published.