Dette er Ferrari F12 TRS. Det er en engangs prancing equine bestilt av en anonym kunde, avslørt på Ferrari Cavalcade-arrangementet på Sicilia. Basert på £ 239.000 F12 Berlinetta, pynter skreddersydde stylingfunksjoner inne og ute den nå åpne toseteren.
Utarbeidet av Flavio Manzoni og Ferrari Style Center, utseendet til F12 TRS har blitt påvirket av Testa Rossa fra 1957. Selv om den umiddelbart er gjenkjennelig som en F12, er den mest tydelige endringen fravær av et tak. Designere har også montert en mørklagt vindskjerm.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

• Ferrari 412 pick-up er en verden først
Aerobridge, introdusert på F12 som en avansert aero -pakke, er blitt forlenget fra panseret nedover flankene på bilen der den smelter sammen i de bakre haunches. Rundt ryggen er det en mye mer aggressiv T-formet grafikk fra grunnmodellen, med to populære flykroppserier som ligger bak setene.
Vi har ingen bilder av interiøret, men den Maranello-baserte markeringen sier at den vedtar en back-to-basics-tilnærming. Glovebox, sentrale luftventiler, matter, lydsystem og vinduskontroller er alle blitt fjernet, sammen med visse kontroller for klimaanlegg. Det som holder seg uendret er de sjenerøse mengdene karbonfiber, skinn og alcantara som trimmer hytta.
• Eric Claptons Ferrari SP12 EC
Mekanisk bruker F12 TRS nøyaktig samme 730bhp 6,3-liters V12-motor som showroom-design, men som er forskjellig til denne engangs Ferrari er et gjennomsiktig motordeksel. På skjermen er de signaturrøde sylinderhodene, et konsept påvirket av de frontmotoriserte Ferrari-idrettskjøretøyene på 1950-tallet.
F12 TRS vil forbli en engangs og dens kjøper og kostnadene er fremdeles ukjente. Men en syv-sifret kostnadsetikett ville komme så overraskende.

Leave a Reply

Your email address will not be published.