Vauxhall har utsatt en eiendom som ble bodet stablemat for den nye 257bhp Insignia GSI Grand Sport – Insignia GSI Sports Tourer. Det vil gjøre sin offentlige debut i Metal på Frankfurt Motor Show neste uke.
Styling -justeringer holdes strengt i henhold til utseendet til Grand Sport GSI. Det innebærer store 20-tommers legeringshjul pluss en ny BodyKit. Det får et aggressivt forkle foran, med store ventilasjonsåpninger med rensede metallinnsatser, nye sideskjørt, samt en ny bakfanger med to store eksosutganger. Bakenden av eiendommen innebærer at den får en annen bakluke så vel som bootlid spoiler.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

• Frankfurt Motor Show 2017: Forhåndsvisning
I motsetning til salongen, vil GSI Sports Tourer bli utstyrt med to motorvalg. Sammen med en turboladet 2,0-liters bensinmotor, og skaper 257 hk samt 400nm dreiemoment, og driver kjøretøyet fra 0-62 mph i 7,5 sekunder, så vel som en topphastighet på 152 mph, vil en varm dieselvariant også bli gitt.
GSI Biturbo-diesel utnytter en to-turbo 2,0-liters motor, og skaper 198bhp samt 480Nm dreiemoment. Med denne motoren om bord tar 0-62 mph 7,9 sekunder, mens toppfart er tilgjengelig på 143 mph. Begge motorene er paret til åtte-trinns girkasser som sender strøm til et firehjulsdrevet system.
Når det gjelder drivstofføkonomi, returnerer dieselen 38,7mpg integrert på NEDC -syklusen, med den mye mer potente så vel som tørste bensin som gir 32,5 mpg.
Det distinkte chassiset så vel som fjæringstiltak som leder metoden til GSI -salongen vil bli brakt over, noe som innebærer 10 mm kortere fjærer, så vel som nye støtdempere vil bli med i et sett med Brembo -bremser.
På innsiden vil hytta få en rasende makeover med stilige seter samt et flatbunnet ratt. Det burde dukke opp i britiske showrooms sammen med Grand Sport GSI tidlig i 2018.
Hva lager du av den nye Vauxhall Insignia Sport

Leave a Reply

Your email address will not be published.