Den nye Ssangyong Rexton vil nå britiske forhandlere av i høst – appellerer videre til Trump -biler og lastebiler som Hyundai Santa Fe på verdensrommet, så vel som Ford Edge på pris, enheter så vel som tauingsevne.
Den nye Rexton er 4.850 mm lang – så omtrent 15 cm lenger enn den største Hyundai SUV i Storbritannias forhandlere. Ssangyongs tilbud er også bredere på 1 920 mm – så vel som akselavstanden er betydelig lenger igjen, på 2 865 mm.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Stylingen tar ledetråder fra Tivoli – spesielt krøllen som faller langs flankene, så vel som den unike ‘pukkelen’ over bakhjularken – men den har et mer voksen blikk i frontenden, så vel som halelys som Sett deg over den bakre lukebacken, i tillegg til å ha en piff av Ford Kuga om dem.
48

Ssangyong UK vil tilby Rexton i fem- samt syv-seters konfigurasjoner-alle med firehjulsdrift og, sannsynligvis en dieselmotor (en 222bhp 2,0-liters bensin er tilgjengelig, men det er oppgitt å være usannsynlig å lage det til britiske forhandlere foreløpig). 2,2-liters turbodiesel, kalt E-XDI220, vil skape 182 hk samt 420nm dreiemoment; Begge disse tallene representerer små løfter i løpet av den eksisterende bilen. Ingen drivstoffbruk eller CO2 -utslippsdata er gitt ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.