Et nytt større veinett som vil utfylle Englands motorvei samt beregnet veinett har blitt foreslått av regjeringen.
Avdelingen for levering uttalte at det for tiden konsulterer om utviklingen av et stort veinett (MRN) som vil bestå av “Englands mange viktig som forbedrer regionale økonomier.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

• Trafikkorkostnad Det økonomiske klimaet £ 9mrd i året
Konsultasjonen bestemmer et sett med veier som i dag støtter motorveiene England håndterte beregnet veinett, men som ikke høst under en generell finansiering samt vedlikeholdsrutine som potensielle veier som skal inkluderes i MRN. Det viktigste finansieringen av veinettet vil bli tilbudt ordninger som søker mellom £ 20 samt £ 100 millioner i finansiering, samt som vil minimere overbelastning samt forbedre transport av produkter så vel som tjenester.
Tidligere studier har vist at noen regionale veinett som er avgjørende for regionale økonomier, samt hvilke opplever store nivåer av netttrafikk som er i krav om høyere omsorg, men dette kan være tøft å koordinere ettersom veiene ofte krysser en rekke regionale myndigheter som kan ikke dele vedlikeholdsrutiner så vel som praksis.
Disse veiene kan potensielt bli inkludert i MRN, som vil koordinere investeringer så vel som vedlikeholdsmetoder over veien. Imidlertid vil regionale myndigheter fortsatt være ansvarlige for veiene. Konsultasjonen sier: “[Disse regionale veiene] trenger mye mer konsistent så vel som koordinert administrasjon enn resten av det regionale veinettet.”
Det regionale veinettet har på samme måte ikke drar nytte av syklusene til veginvesteringsmetodene, for tiden verdt 15,2 milliarder pund i finansiering.
• Biler og lastebiler kan rapportere jettegryter under regjeringsplaner
Regjeringen diskuterer nøyaktig hvordan de skal definere MRN, med forslag så langt, inkludert utnyttelse av netttrafikkstrømningsnivåer som identifikatorer for potensielle veier i kravet om tilleggsfinansiering samt koordinering. Veier som viser vedvarende høye bruksnivåer, så vel som som spiller en avgjørende funksjon når det gjelder produkter, samt transport av tjenester kan være inkludert i nettverket.
Forslagene inkluderer også muligheten for å inkludere de-betegnede veier; Seksjoner av veier som tidligere var en del av det beregnede veinettet. Konsultasjonen avsluttes 19. mars 2018.

Transportsekretær, Chris Grayling, sa: ‘Vi foreslår å produsere et stort veinett, av rundt nøyaktig samme kjørelengde som nettverket som Highways England er ansvarlig for. Vi foreslår å produsere en viss ny finansieringsstrøm som vil bli viet til å investere i dette nettverket i tillegg til å øke ytelseskravene som bilistene opplever på det. ”
Ville et mye bedre vedlikeholdt større veinetthjelp til å minimere overbelastning i fremtiden? Fortell oss tankene dine i kommentarene nedenfor …

Leave a Reply

Your email address will not be published.