Kinesiske merkevare Qorus ser tross alt til Storbritannia. Til tross for en høyprofilert lansering på fjorårets Motor Show, var det uklart om salget i Storbritannia var på agendaen. Men salgs- og markedsføringssjef Stefano Villanti -sjef sier at Qorus vil komme hit.
“Som du kan forestille deg høyresiden er en stor investering for et lite selskap som oss, men vi setter alle elementene sammen, og vi tror det er vårt neste utviklingstrinn-så det innebærer også Storbritannia,” sa han.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Qorus -salget begynte på slutten av fjoråret i Kina og Europa. “I Europa har vi startet en liten pilot i Slovakia og planlegger en større lansering to år fra nå,” fortsatte Villanti.
Høyre kjøretur vil være etter 2016, men helt sikkert. Storbritannia vil ikke være et av de første landene i Europa. ”
Et firstrengt område vil bli gitt på kontinentet-3-luken, salongen, en crossover og SUV. Og budsjettprising er ikke på kortene. ”Vi vil ikke være lave kostnader. Vi vil være konkurransedyktige med mainstream -merker, ”sa Villanti.
Topp-spec 3-tildelt en femstjerners krasjetestvurdering av Euro NCAP i fjor-er for tiden i salg i Slovakia og koster 20 960 euro (£ 17.200).
Villanti tror ikke det vil være utfordrende å overbevise britiske kjøpere om Qorus ‘fortjeneste. “Det vil være enklere enn å overbevise kinesiske kunder,” sa han. “Vårt forslag er det nye‘ Made in China ’. Den er godt konstruert, godt designet, til høyeste standard.
“Vårt mål er å ha et internasjonalt konkurransedyktig produkt.”
Få alle de siste nyhetene fra Beijing Motor Show ved å klikke her …

Leave a Reply

Your email address will not be published.