Våre spionfotografer har funnet den nye Audi A4 Avant som gjennomgår sitt utviklingsprogram i forkant av den forventede lanseringsdatoen i 2023. Disse spionene er også første gang vi har sett den neste A4 i metallet, som gir oss vårt første blikk på den nye bilens styling.
Audis endringer for sjette generasjons A4 Avant er evolusjonære. Bilens hodelykter er litt slankere, sideinntakene er litt smalere, og i motsetning til den nåværende mote ser det ut til at radiatorgitteret har gått ned i størrelse. Bilens grunnleggende silhuett er omtrent den samme.

Neste generasjon Audi A4 fanget testing i forkant av lanseringen av 2023

Hytta vil få en mye mer omfattende omtenkning. Vi forventer et nytt dashbord med enda færre fysiske kontroller og en redesignet midtkonsoll med nye vippegeutvalg, ettersom den neste A4 sannsynligvis bare vil være tilgjengelig med en automatisk girkasse.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

De viktigste endringene vil imidlertid skje under huden. Den neste A4 vil holde seg på den samme MLB-underbygningen som den nåværende modellen, men den vil bli drevet av en serie av nye forbrenningsmotorer som Audis sjef for teknisk utvikling, Oliver Hoffman, beskriver som “det beste [selskapet] har noen gang lansert. ”
6

Det meste av line-up vil være basert på en oppdatert versjon av Volkswagen Groups allestedsnærværende EA888 turboladede 2,0-liters firesylindrede bensinmotor. Forbedringer vil omfatte nye turboladere med variabel seksjon som hevder å forbedre gassreaksjonen og et høyere trykkinjeksjonssystem med høyere trykk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.