Lexus har avslørt et nytt premium trimnivå for ES 300H. ES -premien er tilgjengelig å kjøpe med første leveranser som skal betales i oktober, og gir forbedrede utstyrsnivåer gjennom hele tiden.
LEXUS ES 300H Premium er priset til £ 35.750, og kommer på bare £ 550 mye mer enn inngangsnivåmodellen, men legger til £ 3.140-verdens ekstra utstyr. Blant standardfunksjonene er 18-tommers legeringshjul (opp fra basebilens 17-tommers elementer), et 12,3-tommers navigasjonssystem, et oppvarmet ratt, trådløs smarttelefonlading, en oppvarmet frontrute og automatiske vindusviskere.

Beste utøvende biler 2022

Sikkerhetsteknologi styrkes uten rekkevidden med overvåkning av blinde spot og baksiden av trafikkvarsel nå standard i alle modeller, mens inngangsnivået får et 10-høyttalers pionerlydsystem, dobbeltsone klimakontroll, oppvarmede og elektrisk justerbare forseter,, Et soltak, pluss Apple CarPlay og Android -bil som standard.
3
Om vår adsclose denne annonsen

Over premien sitter F -sporten, som får et mye mer sjenerøst teknisk og sikkerhetspakkealternativ. Dette tilfører også 12,3-tommers skjerm og trådløs lading, pluss et oppvarmet ratt og “Triple-Eye” LED-lyskastere. Selv med denne spesifiserte pakken, er F-Sport priset til £ 39 255, og CO2-utslipp på 128 g/km hjelper F-sporten til å slå inn i 28 prosent fordel i en snill firmabilavgiftsbeslag. Over og over de mindre modellene tilfører F Sport adaptive dempere, et spesielt kroppssett, 19-tommers hjul, bakre personvernglass og automatisk-folding dørspeil.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Takumi-rekkevidden får et 17-høyttalers Mark Levinson-lydsystem, et head-up-skjerm, semi-anilinskinnbekledning, spesielt “Shimamoku” tretriminnlegg i streken, pluss en elektronisk bakluke med håndfri kicksensor.
Lexus fortsetter å tilby sine digitale sidespeil. De koster 1 600 pund ekstra, og som vi oppdaget i løpet av vår nylige kjøretur, fungerer de ikke godt nok til å rettferdiggjøre ekstra kostnadene, og skjermene ser ut som en ettertanke i den ellers utmerkede hytta.
Alle modeller fortsetter med en hybrid drivlinje: en 2,5-liters firesylindret bensinblanding med en elektrisk motor, som lover 53,2mpg i offisielle tester.
Les nå vår anmeldelse av standard Lexus ES 300H ideal her ….

Leave a Reply

Your email address will not be published.