Alfa Romeos salongbiler og lastebiler burde ha ytelse for å matche deres spektakulære utseende, så kjøpere kan ha vært misfornøyd med å oppdage at den nye Giulia ikke hadde noe i mellom Den sub-200bhp matlagingsdesignene så vel som den vanvittige 503bhp quadrifoglio-versjonen.
Heldigvis har Alfa Romeo utbedret dette med introduksjonen av Giulia Veloce. I salg nå i Storbritannia begynner kostnadene for den varme Giulia fra £ 37.935.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Den 2,0-liters turboladede bensinen skyver ut 276 hk-og legger den godt foran 197bhp-versjonen i den vanlige bilen. Denne bensinmotoren vil bli tilbudt over Giulia -sorten i USA, men i Europa vil den være begrenset til Veloce -modellene.
• Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Review
En mindre kraftig 2,2-liters diesel med 207bhp vil ikke være angående Storbritannia-men selv om den heller vil tilby en oppgradering over maksimalt 178 hk som tilbys i den vanlige bilen. Dieselen gir imidlertid mye mer dreiemoment, men med 470 nm, sammenlignet med 400nm i bensinen.
Begge motorene er parret til en åtte-trinns automatisk girkasse, men større nyheter er tilsetningen av et nytt firehjulsdrevet system som ALFA kaller Q4. Systemet oppfører seg som de vanlige bakhjulsdrevne bilene og lastebilen mange av tiden, men hvis bilene og lastebilen mister trekkraft, kan så mye som 60% av motorens strøm overføres til forhjulene med en hengiven overføringssak.
• Paris Motor Show 2016: Forhåndsvisning
Alfa Romeo erklærer at dette nye systemet vil gi Giulia-klasseledende kroppsstyring i svingene, men vil ikke påvirke drivstoffets økonomiske klima negativt-den ekstra vekten i løpet av tohjulstrekkbilene og lastebilen er bare 60 kg.
Stylingmessig markerer Giulia Veloces seg ut fra mengden takket være justeringer over den vanlige bilen. Distinkt støtfangere foran så vel som bakkamerat med blank svart pynt, mens inne ser sportsseter i svart skinn, så vel som aluminiumsinnsatser på dashbordet, midtkonsollen samt dørpaneler. En ny farge vil også bli vist frem – den spektakulære blå Misano på disse bildene.
Hva tror du på Alfa Romeo Giulia Veloce? La oss forstå i kommentarene nedenfor …

Leave a Reply

Your email address will not be published.